FB TW PIN NWS

Baykal:''Başbakan'ın sözlerini önemsemiyoruz''

2007-04-12
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan’ın muhalefeti hedef alan ifadeleriyle ilgili olarak “Başbakan’ın sözlerini önemsemiyoruz, Başbakan’a söyleyecek bir sözümüz yok” diye konuştu.


CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan’ın Başbakan Erdoğan’ın muhalefeti hedef alan ifadeleriyle ilgili olarak, “Başbakan’ın sözlerini önemsemiyoruz” dedi.


CHP Lideri Baykal, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin Gündem 2007 toplantısına katıldı. Salona girişinde yöneltilen bir soru üzerine Baykal, Başbakan Erdoğan’ın bugün sarf ettiği sözleri dikkate almadıklarını ifade etti. Baykal, “Başbakan’ın sözlerini önemsemiyoruz, Başbakan’a söyleyecek bir sözümüz yok” diye konuştu.


Başbakan Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında şunları söylemişti: “Omurgalı olacaksınız omurgalı, mesele bu. Mırın kırın etmeyeceksiniz. Mızıkçılık yapmayacaksınız. Tam manasıyla delikanlı olacaksınız. Demokrasiye saygınız varsa milli iradeye de millet meclisinin kararlarına da saygılı olacaksınız. Çıkarsınız meydanlara milletin karşısına oyuna talibim dersin, eğer millet sana arkandayım yürü diyorsa yürürsün, ama demiyorsa böyle başka türlü çeşitli dalaverelere alaverelere gitmek size netice vermeyecektir."