FB TW PIN NWS

Milli Takım Kadrosu Açıklandı

2006-09-29
2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda 7 Ekim’de Macaristan ve 11 Ekim’de Moldova ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takımın aday kadrosu, Macaristan ve Malta maçları için 2 Ekim Pazartesi günü İstanbul'da toplanacak.

Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim tarafından belirlenen 24 kişilik aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:
Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe), Hakan Şükür, Ümit Karan, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Orhan Ak (Galatasaray), Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez (Beşiktaş), Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Mehmet Topuz (Kayserispor), Servet Çetin (Sivasspor), Özden Öngün (Konyaspor), Hamit Altıntop, Halil Altıntop (Schalke 04), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Fatih Tekke (Zenit St. Petersburg), Nihat Kahveci (Villarreal)

YOLCULUK PERŞEMBE GÜNÜ
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu’nda 7 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Macaristan ve 11 Ekim Çarşamba günü de Almanya'da Moldova ile karşılaşacak Polat Renaissance Oteli'nde Pazartesi günü saat 17.00'de bir araya gelecek milliler, 3 Ekim Salı günü 10.30 ve 18.30'da Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde iki antrenman yapacak. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de 3 Ekim Salı günü 14.00'de otelde bir basın toplantısı yapacak. Milliler, 4 Ekim Çarşamba günü 18.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayıp, 5 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de özel bir uçakla Budapeşte'ye gidecek.

MACARİSTAN PROGRAMI
Macaristan'da Corinthia Aquincum Otel'de konaklayacak milli takım, buradaki ilk çalışmasını 5 Ekim Perşembe günü akşam yapacak. Milliler, maçın oynanacağı Ferenç Puşkaş Stadı'nda 6 Ekim Cuma günü akşam yapacakları antrenmanla Macaristan maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Fatih Terim, stattaki antrenmandan önce bir basın toplantısı yapacak.

8 EKİM'DE ALMANYA'YA GEÇECEKLER
A Milli Takım, 7 Ekim Cumartesi günü Macaristan ile yapacağı maçın ardından 8 Ekim Pazar günü Almanya'ya geçecek. Cezası nedeniyle Moldova ile Frankfurt'ta karşılaşacak milliler, burada Kempinski Otel Gravenburch'da konaklayacak.

Almanya'da 8 ve 9 Ekim tarihlerinde akşam saatlerinde antrenman yapacak milliler, 10 Ekim Salı günü karşılaşmanın yapılacağı Commerzbank Arena Stadı'nda yapacağı antrenmanla Moldova maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Fatih Terim, antrenman öncesi bir basın toplantısı yapacak.

Milli takım, 11 Ekim'de Moldova ile yapacağı maçın ardından İstanbul'a dönecek.