FB TW PIN NWS

Oya Aydoğan yaşamını yitirdi

2016-05-15
Oya Aydoğan yaşamını yitirdi
Oya Aydoğan yaşamını yitirdi

Oya Aydoğan'dan bu sabah (15 Mayıs 2016) acı haber geldi. Aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda uyutularak devam eden Oya Aydoğan hayatını kaybetti. Oya Aydoğan'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.

Oya Aydoğan'dan bu sabah acı haber geldi. Geçen hafta pazar günü hastaneye kaldırılan 59 yaşındaki ünlü sanatçı Oya Aydoğan bu sabah 7.15'te hayata gözlerini yumdu. Oya Aydoğan 1 haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Oya Aydoğan'ın vefatına ilişkin hastaneden de açıklama yapıldı. Açıklama şöyle: "07 Mayıs 2016 Cumartesi gecesi, hastanemiz acil servisine “Akut Asendan Aorta Diseksiyonu” tanısı ile başvurmuş, ameliyat edilmiş ve sonrasında yoğun bakımımızda tedavi altına alınmış olan Sayın Oya Aydoğan’ın sağlık durumu, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 23.00 itibarı ile, artan beyin ödeminin sonucu olarak daha da bozulmuş, hastamızın tansiyon düşüklüğü tedaviye yanıt vermeyen şekilde seyir göstermeye başlamıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, maalesef hastamız 15 Mayıs 2016 Pazar günü sabaha karşı saat 07.15’te vefat etmiştir"

Kendisine Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri ve dostlarına başsağlığı diliyoruz.

Yarın (Pazartesi)14.30'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda anma töreni düzenlenecek. Ardından ikindi namazını müteakip Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilecek.