FB TW PIN NWS

Popstar Bayhan Gürhan Gelin Adayı Hanife Gürdal'a Talip Oldu

2016-10-20
Popstar Bayhan Gürhan Gelin Adayı Hanife Gürdal'a Talip Oldu
Popstar Bayhan Gürhan Gelin Adayı Hanife Gürdal'a Talip Oldu.

Bayhan Gürhan, 19 Ekim 2016 tarihinde izdivaç programlarından Star Tv’de yayınlanan Zuhal Topal’ın evlendirme programına katıldı. "Öyle deli gibi esme başım dönüyor" şarkısını söyleyerek stüdyoya giren Bayhan, Hanife Gürdal'a talip oldu. Hanife, Bayhan'la yakından görüşmeyi kabul etti.

Popstar Bayhan, Türkiye'nin vazgeçilmez izdivaç programlarından Zuhal Topal'laya katıldı.

Kime talip olacağı uzun süre merak konusu olan 36 yaşındaki popstar efsane haline gelen "Öyle deli gibi esme başım dönüyor" şarkısını söyleyerek stüdyoya girdi.

Artık yaşının kemale erdiğini bir yuva kurma zamanının geldiğini söyleyen Bayhan, mutluluğu bir türlü yakalayamayan gelin adayı Hanife'yle yakından görüşmek istediğini söyledi.

Eski televizyon şöhretleri izdivaç programlarına katılmaya devam ediyor. Bu sezon başında ilk olarak "Biz Evleniyoruz" adlı evlilik programında adını duyuran Caner Toygar, Esra Erol'da programında taliplerini arayama başlamıştı. Aynı programda Caner ile evliliğinde eşiğinden döndüğü Tülin Koca ise Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programında taliplerini arıyor.