FB TW PIN NWS

Ünlü Çiftlerinin Ayrılıkları

2006-04-17
Amerikalı aktör Bruce Willis ile aktris Demi Moore ve ünlü oyuncu Tom Cruise ile aktris Nicole Kidman, ayrılık sürecindeki ve ayrılık sonrasındaki davranış ve açıklamalarıyla topluma en iyi örnek olan çiftler seçildiler.

Angelina Jolie ile ilişkisinin olduğunu eşi Aniston’a itiraf etmekte geç kalan Brad Pitt, “kalp kıranlar” listesinin başında...

İnternetteki “eonline” sitesinin haberine göre, 90’ların “rüya çifti” olarak gösterilen ve boşanma kararları şaşkınlıkla karşılanan Cruise/Kidman çifti, evlat edindikleri iki çocuklarının psikolojilerini göz önünde bulundurarak, kamuoyu önünde birbirlerinin aleyhinde hiç konuşmadılar. “Tabiatım gereği kimsenin kötülüğünü istemem” diyen Kidman, kendisine eski eşiyle ilgili soru yöneltildiğinde, Tom Cruise ve nişanlısı Katie Holmes’a mutluluklar dilediğini belirtiyor. Kidman’a göre, “birini hayatınızın bir döneminde gerçekten sevdiyseniz, asla okişinin kötülüğünü isteyemezsiniz”.

Aşklarını dostluğa dönüştürerek, çocuklarına ve topluma iyi örnek oldukları belirtilen bir diğer çift de ünlü oyuncular Bruce Willis ve Demi Moore. Şöhretlerinin zirvesindeyken evlenen ve üç çocuk sahibi olan çift,aralarındaki anlaşmazlıkların basına yansımasına asla izin vermedi. Evliliklerini dostane şekilde sonlandıran çift, bağlarını ve dostluklarını hiç koparmadı. Öyle ki, Moore kendinden oldukça küçük sevgilisi Ashton Kutcher ile evlenirken, yanında üç kızı ve “en iyi dostu” Willis bulunuyordu.

Hollywood’un en gözde bekarları arasında gösterilen Ben Affleck ve yeni doğan bebeğiyle mutlu bir aile tablosu çizen ünlü oyuncu Jennifer Garner, Affleck’ten önce TV yıldızı Scott Foley ile üç yıl evli kalmıştı. Eski eşine yönelik soruları her zaman dikkatli bir üslupla yanıtlayan Foley, Garner’ın kazandığı başarıyı ve mutluluğu hak ettiğini belirtiyor.

“Kalp Kıranlar”

ABD’nin en ünlü TV yapımcılarından Aaron Spelling’in oyuncu kızı Tori Spelling ve Hollywood’un en ünlü isimlerinden Brad Pitt ise evliliklerini sona erdirirken gösterdikleri tutum nedeniyle “kalp kıranlar” listesinin başında yer alıyorlar.

Spelling ile görkemli bir düğünle evlenen yazar Charlie Shanian, evliliklerinin ikinci yılında yıldızın terapistinden gelen telefon karşısında şoke oldu. Shanian, eşinin evliliklerini sona erdirmeye karar verdiğini terapistinden öğrenmenin, kendisini en az ayrılık kararı kadar üzdüğünü belirtiyor.

Hollywood’un bir başka “rüya çifti” Jennifer Aniston ve Brad Pitt’in ayrılık hikayesi de basında geniş yer almıştı. Pitt, ayrılık sürecindeki uzun suskunluğu ve eşine Angelina Jolie ile ilişkisini itiraf etmekte geç kalması nedeniyle kendi hayranları tarafından bile eleştiri yağmuruna tutulurken, “kalp kıranlar” listesinin ilk sırasına da oturdu. Hayranları, Aniston’un, “eşinin Jolie ile ilişkisini gazetelerdeki fotoğraflardan öğrenmesinin gurur kırıcı olduğunu” belirtiyorlar.

Son dönemin gözde aktörlerinden Matt Damon da ayrılık konusunda başarısız isimlerden. Damon, Oprah Winfrey’in canlı yayınlanan programında aktris Minnie Driver ile ilişkilerinin sona erdiğini açıklamıştı. Programı ortak evlerinde izleyen Driver’ın ise bu karardan o ana kadar haberi yoktu. Driver, daha sonra yaptığı açıklamada, “kalbinin milyonlarca parçaya ayrıldığını” belirtmişti.