FB TW PIN NWS

Vefat eden Attila Özdemiroğlu'na son görev

2016-04-21
Vefat eden Attila Özdemiroğlu'na son görev
Vefat eden Attila Özdemiroğlu'na son görev

20 Nisan 2016 günü sabah yaşamını yitiren müzik dünyasının duayen ismi Attila Özdemiroğlu, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Özdemiroğlu, uzun süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Atilla Özdemiroğlu'nun hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören müzisyen Attila Özdemiroğlu, 73 yaşında hayata gözlerini yuman usta sanatçı Attila Özdemiroğlu, Gayrettepe’deki Florence Nightingale Hastanesi’nde saat 09.30'da çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

73 yaşında hayata veda eden Özdemiroğlu, 21 Nisan 2016 günü Levent Afet Yolal Camisi’nde İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazın ardından toprağa verildi.

Attila Özdemiroğlu'nun eşi Hepgül Özdemiroğlu ve çocukları taziyeleri kabul ettiler.

Son yolculuğuna uğurlanan Attila Özdemiroğlu'nun kızı Yaprak Özdemiroğlu babasının ölüm nedeninin bel kemiğini kırması olduğunu söyledi. Özdemiroğlu: "Düştü bel kemiğini kırdı. Ve ameliyata almak zorunda kaldılar öyle yaşayamazdı. Felç olacağını söylediler tamamen her şeyin. O da öyle yaşamak istemezdi. Risk alındı ameliyata kabul edildi. Ameliyata girdiğinde MR altında yapıldı ameliyat. Çok fazla beton koymak zorunda kalmışlar omurgalara. Dolayısıyla 4 saat sürdü. Narkoz ağır geldi. Çıktıktan sonra konuşamadı, ayılamadı, bir anda ağırlaştı ve sabah da kaybettik." dedi.