FB TW PIN NWS
BioRank 3368

Merve Sevin

Doğum tarihi : 09.Ekim.1996
Merve Sevin kaç yaşında : 28
Kilo & Boy :
Burcu : Terazi
Meslek :
Merve Sevin doğum yeri : İzmir

Merve Sevin Biyografisi

İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışmacısıdır.

Merve Sevin, 9 Ekim 1996 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Üniversite eğitimine Halkla İlişkiler Bölümü’nde devam etmektedir.

Merve Sevin, 173 cm. boyunda ve 55 kilodur.

Merve Sevin, 2 Ocak 2017 İşte Benim Stilim 7. Sezon yarışmasına girdi. 21 Kasım 2016 tarihinde başlayan “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışması Tv8 ekranlarında yayınlanacak ve sunuculuğunu yine Öykü Serter'in yapacağı yarışmanın jüri üyeleri Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olacaktır. Konuk jüri olarak Kerimcan Durmaz haftanın bir günü yarışmada olacak.

Yarışmacılar Aleyna Eroğlu, Bahar Candan, Berna Doğan, Duygu Çevik, Tuğba Çiğdem, Nursen Bahar Değerli, Dilara Taşkın, Gülce Lale, Müşerref Aydoğdu, Ecem Aka, Niran Yalaz, Simay Tokatlı, Deniz Serkanova ile mücadele edecektir.

İlk bölümü 1 Ocak 2021'de Acun Ilıcalı'nın yeni kurduğu dijital içerik platformu Exxen'de yayınlanan yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı "İşte Bu Benim Masalım" adlı dizide Aleyna Tilki başrolde olarak Cemal Can Canseven ve Merve Sevin ile birlikte oynadı. Ayrıca dizide Aleyna'nın anneannesi rolünde Nevra Serezli, Asuman rolünde Zeynep Kankonde ve Ünsal rolünde Kamil Güler rol almıştır.

Filmleri ve Dizileri :
2021 - İşte Bu Benim Masalım (Elit)(Tv Dizisi)


Kaynak:Biyografi.info

Merve Sevin videoları

Tüm Merve Sevin videoları

Merve Sevin için yapılan aramalar

Merve Sevin, Merve Sevin biyografi, Merve Sevin hayatı, Merve Sevin özgeçmişi, Merve Sevin hakkında, Merve Sevin doğum yeri, Merve Sevin fotoğraf, Merve Sevin video, Merve Sevin resim, Merve Sevin kimdir?, Merve Sevin kaç yaşında?, Merve Sevin nereli, Merve Sevin memleketi