FB TW PIN NWS

Beşiktaş spor kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulu 20 Ekim 2019 Pazar günü yapılacak.

2019-10-17
Beşiktaş spor kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulu 20 Ekim 2019 Pazar günü yapılacak.
Beşiktaş spor kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulu 20 Ekim 2019 Pazar günü yapılacak.

Fikret Orman'ın 24 Eylül 2019 tarihinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanlığından istifa etmesinin ardından, Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde kesinleşmiş yönetim kurulu listeleri bugün Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim edildi. İsmail Ünal'ın çekilmesinin ardından sayıları 4'ten 3'e düşen başkan adaylarından Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı yönetim kurulu listelerini Divan Kurulu'na verdi.

Serdal Adalı kırmızı, Hürser Tekinoktay mavi ve Ahmet Nur Çebi de krem rengi oy pusulasıyla seçime girecek. Öte yandan İsmail Ünal, kesinleşmiş listelerin verilmesine 1 saat kala adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanlığına aday olan Ahmet Nur Çebi, kesinleşmiş yönetim kurulu listesini Divan Kurulu'na teslim etti. Çebi, liste teslim sırasında yaptığı açıklamada adaylara başarılar dilerken, bu süreçte kendisine herhangi bir birleşme talebi gelmediğini ifade etti. Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda aday olacağını açıklayan Ahmet Nur Çebi, kesinleşmiş yönetim kurulu listesini Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim etti.

Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu Başkanlığı'ndan ayrıldıktan sonra Onursal Başkan Süleyman Seba'nın mezarını ziyaret etmeye gitti.

Ahmet Nur Çebi'NİN LİSTESİ (Krem rengi pusula)
BAŞKAN ADAYI: Ahmet Nur Çebi

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: Adnan Dalgakıran, Emre Kocadağ, Fatih Hakan Avşar, Mesut Urgancılar, Kemal Erdoğan, Enis Ulusoy, Erdal Torunoğulları, Berkan Gocay

YEDEK ÜYELER: Umut Şenol, Bilgehan Sürmen, Hakan Daltaban, Fırat Fidan, Ali Efe Bezci

Hürser Tekinoktay
Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak başkanlık seçiminde adaylığını açıklayan Hürser Tekinoktay, yönetim kurulu listesini avukatı Aker Çıkar aracılığıyla divan kuruluna teslim etti.
Seçimde bulunan diğer adaylara da başarılan dileyen Av. Aker Çıtak, "Beşiktaş başkanı Sayın Hürser Tekinoktay'ın listesini sunduk. Beşiktaş'ımıza ve Türk sporuna hayırlı olsun. Diğer adaylara da başarılar diliyoruz. Divan kurulu üyelerimizi, genel kurul üyelerimizi, eski Beşiktaşlı dostlarımızı, oy kullanma hakkı olan 14 bin 600 üyemizi, 20 Ekim Pazar günü seçime, sandığa bekliyoruz. Beşiktaş'ın tarihi seçimine duyarlı olmalarını istiyoruz. Hepsini davet ediyor ve ilgilerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Hürser Tekinoktay'IN LİSTESİ (Mavi pusula)

BAŞKAN ADAYI: Hürser Tekinoktay
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: Tamer Mert, Doç. Dr. Emre Esen, Temuçin Tüzecan, Emir Tamer, Mehmet Bilal Özokur, Ercan Ozan, Levon Kamer Dökmeciyan, Ersan Aksoylu
YEDEK ÜYELER: Aker Çıtak, Murat Guci Geçgil, Mehmet Terzi, Çağrı Göksel, Tunga Fişekçioğlu


Serdal Adalı
Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak başkanlık seçiminde aday olan Serdal Adalı, yönetim kurulu listesini divan kuruluna teslim etti.

Güzel bir seçim geçmesi temennisinde bulunan Serdal Adalı, "Hayırlı olsun. İnşallah güzel bir seçim geçiririz. Sonuç ne olursa olsun Beşiktaş kazansın. Ben kim kazanırsa kazansın Beşiktaş için yeni başkanın yanında olurum. Bütün camiaya saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.


Başkan adaylığından çekilen İsmail Ünal'dan birleşme yönünde kendilerine bir istek gelip gelmemesi sorulması üzerine Adalı, "3 aday kaldı. İsmail Ünal'a teşekkür ediyorum. Camiayı bir arada tutmak için fedakarlık yaptı. Bana hiçbir teklifte bulunmadı. Spontane gelişen bir durum oldu. Önceden planlanması imkansızdı. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

Serdal Adalı'nın listesi (Kırmızı pusula)

BAŞKAN ADAYI: Serdal Adalı

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: Hüseyin Yücel, Emin Önal, Doğan Küçükemre, Ahmet Selçuk Sert, Ahmet Akçelik, Hicabi Gökdereli, Yücel Biçer, Melih Aydoğdu

YEDEK ÜYELER: Erdal Karacan, Kemal Çiloğlu, Uğur Fora, Ahmet Oğuz Uçanlar, Süha Taşpolatoğlu