FB TW PIN NWS

Sunucu ve eski manken Ebru Şallı iki yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş dün gece Çırağan Sarayı’nda, evlendi.

2019-09-28
Sunucu ve eski manken Ebru Şallı iki yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş dün gece Çırağan Sarayı’nda, evlendi.
Sunucu ve eski manken Ebru Şallı iki yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş 26 Eylül 2019 perşembe gecesi Çırağan Sarayı’nda, evlendi.

Yaklaşık iki yıldır ünlü iş insanı 35 yaşındaki Uğur akkuş ile aşk yaşayan 42 yaşındaki Ebru Şallı geçtiğimiz akşam 50 kişilik bir davet ile Çırağan Sarayı'nda evlendi. Gelinliğini özel bir tasarım olan Cengiz Abazoğlu'na ait gelinliği ile Ebru Şallı göz kamaştırdı.

İki yıldır magazinden olabildiğince uzakta aşk yaşayan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un arasında 7 yaş fark bulunuyor. Düğün fotoğraflarında çekilen fotoğraflarda ise Ebru Şallı'nın tektaşının büyüklüğü ise dikkat çekti!

50 kişinin katıldığı düğünde son derece mutlu olduğu görülen Ebru Şallı, sosyal medya hesabı üzerinden özel günüyle ilgili paylaşımda bulundu. Ebru Şallı, Cengiz Abazoğlu’nun özel tasarım olarak hazırladığı gelinlik giyerken Uğur Akkuş’un damatlığı Tom Ford’dan özel dikildi.

50 kişinin katıldığı düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da davetliydi. Sade bir törenle dünya evine giren Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un düğününe katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü çifte tebrik mesajı göndererek evliliklerini kutladı.

Ebru Şallı, düğün sonrasında da instagram hesabının hikaye kısmından paylaşımlarda bulundu. Bu paylaşımlardan biri ise son derece dikkat çekiciydi. Şallı düğününe davet ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen bir tebrik mesajının fotoğrafını hikaye kısmından paylaştı ve “Sayın Cumhurbaşkanımıza bu değerli tebrik telgrafı için teşekkür ediyoruz”