FB TW PIN NWS

Oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti

2016-08-22
Oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti
Oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti.

Dizi ve sinema oyuncusu olan İsrafil Köse, Kadıköy'de motosikletiyle 21 Ağustos 2016 günü geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede bu sabaha karşı (22 Ağustos 2016) vefat etti.

Televizyon dizilerinde Karadeniz şivesi ve taklitleriyle oldukça renkli bir rol ortaya koyan İsrafil Köse, geçirdiği kazanın ardından yoğun bakıma alınmış ve tedavisine başlanmıştı ancak ünlü oyuncudan kötü haber geldi. İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede bu sabaha karşı vefat etti.

Kazada ağır yaralanan İsrafil Köse’ye ilk müdahale Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde yapılmıştı.

Ardından Kartal Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 46 yaşındaki İsrafil Köse, yoğun bakımda verdiği yaşam savaşını kaybetti.

İsrafil Köse'nin menajeri kazayı Hürriyet'e anlattı: İsrafil uzul yıllardır motor kullanıyordu. Dün sabah motoruyla giderken park halindeki bir taksi kapısını açınca çok kötü bir çarpışma olmuş. Yaklaşık 30 metre sürüklenmiş. Kaskı olmasına rağmen çok ağır yaralanmıştı. Bu sabah 2.30'da hayatını kaybetti. Çok üzgünüz

İsrafil Köse yarın (23 Ağustos 2016) Şirinevler Ulucami'de ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığına defnedilecek.