FB TW PIN NWS

PSG yenildi, Paris karıştı: 1 ölü

2006-11-24
UEFA Kupası’nda G Grubu’nda dün oynanan maçlarda Paris St. Germain kendi evinde İsrail temsilcisi Hapoel Tel Aviv’e 4-2 mağlup olurken, Rapid Bükreş’le Mlada Boleslav’da 1-1 berabere kaldı.

Paris karıştı

UEFA Kupası'nda İsrailli rakibi Hapoel Tel Aviv ile oynanan maçta yenilgiye uğrayan Paris Saint Germain takımının taraftarları, Paris sokaklarında taşkınlık yaşattı. Çıkan olaylarda polis havaya ateş açtı. Bu sırada bir taraftan, vücuduna isabet eden kurşun nedeniyle hayatını kaybetti.

Paris Saint Germain ile İsrailli rakibi Hapoel Tel Aviv arasında oynanan maçın ardından yenilgiye uğrayan Fransız takımının taraftarları, Paris sokaklarında taşkınlık yaptı. Olaya müdahale eden polis, çevre güvenliğini sağlamak için havaya ateş açtı. Bu sırada PSG taraftarlarından biri, açılan ateş sonucu vücuduna isabet eden kurşun nedeniyle hayatını kaybetti. Polis tarafından yapılan açıklamada, 4-2 biten maçın ardından Paris sokaklarını dolduran öfkeli PSG taraftarlarının durdurulması için havaya ateş açıldığı ve bir taraftarın açılan ateş sonucu vurulduğu bildirildi. Hastaneye kaldırılan taraftarın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kaydedildi. Bu arada çıkan karmaşa sırasında 1 taraftarın da yaralandığı açıklandı.