FB TW PIN NWS

Yıldızların Başı Akrabaları İle Dertte

2006-04-11
Sinema ve müzik dünyasının bazı ünlü isimlerinin yakınları kanuna aykırı davranışlarıyla sanatçıların başını ağrıtıyor.

Madonna’nın kardeşi Martin Ciccone, alkollü araç kullanmaktan defalarca tutuklandı. “Katil Doğanlar-Natural Born Killers” filminin ünlü aktörü Woody Harrelson’ın babası Charles, gerçek bir “katildi”. Oscarlı aktris Reese Witherspoon’un ağabeyi, komşusuna cinsel tacizden 2 yıl göz hapsine çarptırıldı.

İnternetteki “netscape” sitesinin haberine göre, yakınlarıyla başı dertte olan yıldızların arasında bu yıl “Walk the Line” adlı filmiyle “En İyi Kadın Oyuncu” dalında Oscar kazanan Reese Witherspoon da var. “Sweet Home Alabama” filminin setinde kızkardeşinin asistanlığını da üstlenen ağabeyi, o yılın sonlarında güzel yıldızı fena halde şaşırttı. Alkollü bir şekilde Nashville’deki komşusunun evine girerek kadına cinsel tacizde bulunan John Witherspoon, 2 yıl süreyle göz hapsinde tutuldu.

Mariah Carey’nin 45 yaşındaki kızkardeşi Alison ise Long Island’dayapılan bir operasyonda “fahişelik” suçundan gözaltına alındı. Alison Carey’nin davası 15 Eylül 2006 tarihinde görülecek.

“Amerikan Güzeli” ve “Olağan Şüpheliler” filmleriyle 2 Oscar ödülü bulunan Kevin Spacey ise babasından yana dertli. Amerikan Nazi Partisi’ne üye olan baba Thomas Fowler Spacey, bıyığını Hitler gibi kesip saçını da onun gibi tarıyor.

Madonna'nın Alkolik Kardeşi

Bir dönem skandallarla ismi birlikte anılan Madonna, yönetmen Guy Ritchie ile evlendikten sonra durulsa da erkek kardeşi ünlü yıldızın izinden gitmiyor. Alkol nedeniyle yıllarca tedavi gören, ancak uslanmayan Martin Ciccone, “Ben kendi yanlış hayatımın kurbanıyım. Ancak kızkardeşim bana her zaman iyi davrandı” diyerek Madonna’yı hep koruyor. Temmuz 1994’te üçüncü kez alkollü olarak araba kullanırken yakalanan ve suçlu bulunan Ciccone, alkolü bırakmak için çaba harcıyor.

Gerçek Katil

“Katil Doğanlar-Natural Born Killers” filminde önüne geleni öldüren bir suç makinesini canlandıran Woody Harrelson’ın babası ise “gerçek bir katil”. Babasıyla ilgili sırrı 1997’de ABC’de yayınlanan bir televizyon programında itiraf eden Harrelson, onun kendisi henüz 7 yaşındayken ilk cinayetinden hapse girdiğini belirtti. Harrelson, ardından ünlü bir federal yargıcı öldürdüğü gerekçesiyle ömür boyu hapse mahkum olan babasının halen Colorado’dakibir hapishanede terör suçlularıyla aynı koğuşta kaldığını söyledi.