FB TW PIN NWS

Arda, Eylül ayının Altın Adamı

2006-10-18
Memorial Hastanesi sponsorluğunda bu sezon 2'ncisi düzenlenen 11 Altın Adam Yarışması'nda 2006-2007 Sezonu'nun 2. jüri toplantısı Kalyon Oteli'nde yapıldı.

Spor Otoriteleri, Spor Yazarları ve medyanın Spor Servisi Yöneticilerinden oluşan jüri, ligin 5,6 ve 7. haftalarının oynandığı Eylül ayını değerlendirdi. Ayrıca Ayın Yöneticisi, Teknik Direktörü ve Hakemi seçimleri de yapıldı. Eylül ayında başarılı oyunlarıyla gazete panoramalarında yer alan Orta Saha oyuncuları arasında yapılan değerlendirmede, Galatasaray'ın genç oyuncusu Arda Turan 213 puanla Ayın Altın Adamı seçildi. Trabzonspor'dan Gökdeniz Karadeniz 158 puanla Gümüş Adam olurken, Vestel Manisaspor'lu Lukas Zelenka ise 118 puanla Bronz Adam oldu.

Başarılı Yöneticiler, Teknik Direktörler ve Hakemler arasında yapılan oylama sonucunda ise; Konyaspor'un başkanı Ahmet Şan 197 puanla Ayın Yöneticisi olurken, Vestel Manisaspor'un başarılı Teknik Direktörü Ersun Yanal 231 puanla bir kez dana Ayın Teknik Direktörü seçildi. Bülent Yıldırım ise 212 puanla Ayın Hakemi oldu.

Yarışmada; mevkilerinde başarılı futbolcular arasından her ay bir Altın Adam seçilecek ve yarışmanın sponsoru Memorial Hastanesi tarafından ödüllendirilecek. Sezon boyunca Altın, Gümüş ve Bronz Adam seçilen futbolcular, sezon sonunda seçilecek Yılın 11 Altın Adamı'na aday olacaklar. Ayrıca her ay Ayın Yöneticisi, Teknik Direktörü ve Hakemi seçimi de yapılacak ve Yıl sonunda yapılacak oylama sonucu Yılın Yöneticisi, Yılın Teknik Direktörü ve Yılın Hakemi belirlenecek.

Toplantıdan sonra yapılan ödül töreninde; Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural teşekkür plaketi ile check-up kartını, Ayın Altın Yöneticisi seçilen Vestel Manisaspor'un Başkanı Haluk Çubukçu ve Ayın Altın Teknik Direktörü seçilen Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal şilt ve check-up kartları ile Kırmızı masa konukları Gençlik Spor İstanbul İl Müdürü Tamer Taşpınar, Gençlik Spor İzmir İl Müdürü Sabri Sadıklar ve Gençlik Spor Bursa İl Müdürü Ömer Gümüş teşekkür plaketleri ve check-up kartlarını Memorial Hastanesi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Can Ersöz'ün elinden aldılar.