FB TW PIN NWS

Prod By MCD

2022-11-26
Prod By MCD
Prod By MCD

Sahne ismi Prod By MCD olarak bilinen Mustafa Can Develi rap dünyasının ilgi çeken isimlerinden birisi olarak son günlerde yapmış olduğu çalışmalarla gündem olmayı başarıyor. Hayranları ve takipçileri onu Prod. By MCD olarak tanıyor.

Aynı zamanda Prod By MCD sahnelerde DJ (Disk-jokey), performansı ile de festival konser gibi etkinliklerde kendine hayran bırakmayı başarıyor.

Konyalı sanatçı Prod By MCD bu çalışmalar dışındaki asıl mesleği ambulans sürüsü olması yorucu çalışmanın ardından, müzikle iç içe olması dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Prod By MCD 10 Nisan 1997 yılında Konya’da dünyaya gelen ve çocuk yaşlardan bu yana müziğe karşı duymuş olduğu büyük ilgi ile bu sektörde var olmayı hedefleyen genç yeteneklerden birisidir. Henüz 11 yaşındayken müzik hayatına adım atan Prod By MCD geçen bu süreç içerisinde sürekli kendini yenileyerek ve geliştirerek başarılı işler ortaya koymuştur. Yapmış olduğu rap altyapı çalışmaları büyük bir beğeni almış ve bu çalışmalar onu rap dünyasının tanınan isimlerinden biri yapmıştır.


Kaynak: Haber Dairesi