FB TW PIN NWS

Canaydın: Taraftarın tepkisi haklı

2006-10-19
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven'ı 2-1 yenildikleri maçta taraftarların yönetime ve teknik heyete gösterdiği tepkide haklı olduklarını söyledi.

Özhan Canaydın, maçtan sonra yaptığı açıklamada, karşılaşmaya Galatasaray'ın iyi başladığını ve ilk yarıda bunun karşılığını gördüğünü belirterek, ''İkinci yarıda çok farklı bir Galatasaray vardı. Yenilgiye çok üzüldük. Taraftar, tepkisinde haklı. Bu hava koşullarında buraya gelip takımlarını destekliyorlar. Bu yüzden iyi sonuç bekliyorlar ama maalesef olmadı'' dedi.

Canaydın, teknik direktör Gerets ile yola devam edeceklerini de vurgulayarak, ''Karşılaşmanın ilk yarısında gösterdiğimiz mücadeleyi bundan sonra grupta kalan 3 maçımızda da gösterirsek, turu geçebiliriz'' diye konuştu.

Sahaya giren taraftarlarla ilgili Canaydın, ''Onlar Galatasaray'ın taraftarı değil. İyi bir Galatasaraylı bunu yapmaz'' dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, karşılaşmadan önce galibiyete çok inandıklarını, ilk yarıda da bu doğrultuda iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi.

Polat, ''Maçın ikinci yarısında yediğimiz hatalı golden sonra takımda çözülmeler oldu ve yenilgi geldi. Camiamızı üzdük. Çok üzgünüz'' dedi.