FB TW PIN NWS

Devlet Bahçeli hastaneden taburcu oldu

2016-01-20
Devlet Bahçeli hastaneden taburcu oldu
Devlet Bahçeli hastaneden taburcu oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli'de Çayırova'daki Anadolu Sağlık Merkezi'nde 15 Ocak 2016 tarihinde anjiyo olmuştu.

MHP Lideri, bugün yeniden doktor kontrolünden geçtikten sonra hastaneden ayrıldı. Tedavisi tamamlanan Devlet Bahçeli'nin, Ankara'daki evinde dinlenmeye devam edeceği bildirildi.

Bahçeli'nin hastaneden ayrılışı sırasında MHP Genel Başkan Yardımcıları, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, milletvekilleri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve partililer hazır bulundu.

Bahçeli'yi coşkulu bir partili grup karşıladı.

Bahçeli'nin doktorundan açıklama

Anadolu Sağlık Merkezi Kalp Sağlığı Koordinatörü Prof. Dr. Sertaç Çiçek, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin taburcu olmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bahçeli'nin son derece sağlıklı bir şekilde taburcu olduğunu söyleyen Çiçek; "Devlet Bahçeli hastanemizde bir açık kalp ameliyatı geçirdi. Tedavisi tamamlandı ve bugün kendisini taburcu ettik. Bu çok problemsiz, herhangi bir sıkıntısı olmayan işlem oldu, bugünde kendisini uğurladık. Operasyon birkaç saat sürdü. İşlem esnasında sıkıntı yaşanmadı. Son derece sağlıklı olarak kendisini taburcu ettik. Planlanmış bir müdahale yapıldı. Kendisi bir süre istirahat edecek" diye konuştu.
Prof. Dr. Çiçek, başka bir operasyonun sözkonusu olmadığını da söyledi.