FB TW PIN NWS

Fenerbahçe taraftarından mumlu protesto

2006-12-03
Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli kulüple ilgili şike ve teşvik primi iddialarını, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Fenerium tribünü önünde mum yakarak protesto etti.

"Temiz bir lig" sloganıyla toplanan sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerium tribünü önündeki güvenlik barikatlarının üzerine mumlar yaktı. Sarı-lacivertli taraftarlar, açtıkları pankartlar ve yaptıkları tezahüratlarla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy ile iddiaların yayınlandığı kanalın spor müdürü Serhat Ulueren'e tepkilerini dile getirdi. TFF Başkanı Haluk Ulusoy aleyhinde tezahüratlarda bulunan Sarı-lacivertli taraftarlar, Haluk Ulusoy'u istifaya çağırdı. Sarı-lacivertli taraftarlar, ayrıca yaptıkları tezahüratlarla yarın karşılaşacakları ezeli rakipleri Galatasaray'a da göndermelerde bulundu. Polis, stat önünde yoğun güvenlik önlemleri alırken, taraftarların protestosu nedeniyle stat önündeki trafikte sıkışma yaşandı.

Bu arada Serhat Ulueren ile ilgili küfürlü pankart, Fenerbahçe Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Sümer'in müdahalesiyle kısa sürede kaldırıldı.