FB TW PIN NWS

Jennifer Lopez, 6 Ağustos 2019 akşamı Antalya Regnum Carya’da konser verdi.

2019-08-07
Jennifer Lopez, 6 Ağustos 2019 akşamı Antalya Regnum Carya’da konser verdi.
Dünyaca ünlü star Jennifer Lopez, 6 Ağustos 2019 akşamı Antalya Regnum Carya’da konser verdi.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, 'Regnum Live in Concert' etkinliği kapsamında Belek turizm merkezindeki lüks otelde konser verdi. Uzun zamandır Türkiye'ye gelmediğini belirten Lopez, "Türkiye'de, Antalya'da olmaktan, burada konser vermekten dolayı çok mutluyum" dedi.

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek'te 'It's My Party' turnesi kapsamındaki konseri için saat 21.50'de sahneye çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Lopez'i izlemek için hayranları saatler öncesinde otele geldi. Otel girişinde bilet kontrolü yapılan izleyenler daha sonra konser alanına geçti. Birçok kişi, konser alanı girişinde hazırlanan özel köşede Jennifer Lopez'in posterinin önünde fotoğraf çektirdi.

Konserinde hareketli şarkılara yer veren Lopez'e dansçılar da eşlik etti. Konserinde iki kez kostüm değiştiren Lopez, seslendirdiği şarkılarla alandakileri coşturdu. İzleyenler, konser boyunca sanatçının tüm şarkılarına eşlik edip dans etti. Pek çok izleyen konser sırasında selfie çekti, sosyal medya hesaplarından da canlı yayın yaptı.

Müziğin divası Jennifer Lopez, 7 yıl aradan sonra verdiği konserle izleyenlere muhteşem anlar yaşattı. Siyaset, iş, cemiyet ve sanat hayatının ileri gelen isimlerinin katıldığı konserle çok konuşulacak bir performansa imza attı.

Uzun süre sonra tekrar Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Jennifer Lopez “Ülkenizi çok özlemişim. Antalya’yı da çok seviyorum” dedi.

Biletleri günler öncesinde tükenen konseri Antalyaspor Başkanı ve Regnum Carya Otel'in sahibi Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Vakfı Başkanı Fikret Öztürk, sanatçılar Meryem Uzerli, Enis Arıkan, Erkan Kolçak Köstendil, Anıl & Pelin Akil ve Dilan Tatlıses'in yanı sıra yerli ve yabancı yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Lopez'in konserine özel misafir olarak çağrılan yakın arkadaşı Kim Kardashian ise geceye katılmadı.


Konser detayları
Jennifer Lopez için özel tasarlanan sahnede ona özel bir catwalk alanı oluşturuldu.
Isparta’da özel olarak yetiştirilen beyaz güller getirtildi ve ünlü şarkıcının sahnesini ve kulisini süsledi.

Salon 2000 kapasiteli olmasına karşın, konseri 2500 kişi izledi.
Konser alanında alkollü ya da alkolsüz tüm içecekler ücretsizdi. Bilet alan herkes içeride ücretsiz olarak içeceklerden yararlanabildi.

Lopez konser öncesi sahnede 75 dakika kalacağı belirtti. Ne var ki seyirci coşkulu olunca süre uzadı ve Jennifer tam 2 saat sahnede kaldı.

50 yaşındaki Lopez, kızı Emme Maribel Muniz Anthony'le sürpriz bir şarkısına düet yaptı.

Lopez'i ayakta dinlemek isteyenler 7 bin TL öderken, konser için ayrılan 28 locanın fiyatları ise 50 bin Euro'ya kadar çıktı.
Türkiye'den de 60 kişilik ekibin katılımıyla toplam 150 kişilik teknik ekip, Lopez'in konserinde görev aldı. Normal konserlerde 70- 80 ışık kullanılırken, Lopez'in isteği üzerine Antalya konserinde 800 ışık kullanıldı.

Jennifer Lopez, Rusya'nın başkenti Moskova'daki konserin ardından dün (5 Ağustos) sabaha karşı özel uçakla Antalya'ya geldi. 90 kişilik özel ekibiyle 2 uçakla gelen Lopez, daha sonra polis eskortu ve özel korumalar eşliğinde konserin gerçekleşeceği otele gitti. Çocuklarıyla birlikte Antalya'ya gelen Lopez, kendisini havalimanından alan özel araçta çekilen bir kareyi Instagram'dan paylaştı.

5 yatak odası ile özel havuzu ve helikopter pisti bulunan, kurşungeçirmez camla kaplı 3 katlı villada konaklayan Lopez'in konser saatine kadar villasında dışarı çıkmadığı belirtildi. Jennifer Lopez, yarın Antalya'dan ayrılacak.