FB TW PIN NWS

MTV Sinema Ödülleri’nde ‘Davetsiz Çapkınlar’

2006-06-06
Başrollerini Owen Wilson ve Vince Vaughn’un paylaştığı ‘Davetsiz Çapkınlar’, MTV Sinema Ödülleri’nde, En İyi Film dahil, toplam 3 ödül alarak, geceye damgasını vurdu. Geceyi 3 ödülle kapatan ‘Wedding Crashers / Davetsiz Çapkınlar’ filminde, düğünlerde boy gösteren hoş, bakımlı genç ve bekar kadınları baştan çıkaran iki arkadaşın hikayesi anlatılıyor. İki kovboy arasındaki aşkı konu alan Oscarlı ‘Brokeback Mountain’ ise törenden iki ödülle ayrıldı. Jake Gyllenhaal ve Heath Ledger En İyi Öpüşme ödülünü alırken, Jake Gyllenhaal ayrıca En İyi Performans dalında ödüllendirildi. Ödülünü, şarkıcı Justin Timberlake’in elinden alan Gyllenhaal’ın mesafeli duruşu dikkat çekiciydi.

MTV Sinema Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu gece boyunca, şarkıları ve komedi şovuyla başarılı bir sunuculuk sergileyen Jessica Alba ise ‘Sin City’deki rolüyle En Seksi Performans dalında ödül aldı.

Jessica Alba: “Şova hazırlanmak zor ve eğlenceliydi. Çok uzun zaman aldı ama müthiş insanlarla çalıştım. Benim için bir rüyaydı çünkü daha önce hiç komedi yapmamıştım. Hiç müzik kulağım olmamasına rağmen şarkı söyledim yani beni çok ürküten birşey yaptım. Herkesin önünde rezil olabilirdim.”

Birkaç Antilop ve Fil Yüzünden Trafikte Sıkıştılar

‘Bay ve Bayan Smith’ filmindeki kavgalarıyla En İyi Dövüşme ödülünü alan Angelina Jolie ve Brad Pitt, yeni doğan çocukları ile birlikte Namibia’da bulunmalarından dolayı törene katılamadı. Bu durum ödülü anons eden Colin Farrell tarafından espri konusu edildi.

Colin Farrell: “Angelina ve Brad, birkaç antilop ve fil yüzünden trafikte sıkışmış durumdalar. Biz de onlara tebriklerimizi gönderiyoruz.”

Yeni çıkacak albümünden “Ain’t No Other Man” şarkısını seslendiren Christina Aguilera ise gecenin en renkli şovlarından birine imza attı.