FB TW PIN NWS

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü

2017-08-27
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü.

Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Conrad otelde, otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. Vatan Şaşmaz'ı vuran Filiz Aker, ardından kendi kafasına ateş ederek intihar etmiştir.

Beşiktaş'ta Conrad otelde, otelin 10 katında ölü bulunan Şaşmaz'ın eski manken Filiz Aker (55) tarafından vurulduğu ortaya çıktı. Aker, cinayetten sonra silahı kafasına doğrultup intihar etti. Ünlü sunucu Şaşmaz 43 yaşındaydı.

İddiaya göre, Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker odada tartışmaya başladıktan sonra Filiz Aker, kaçmaya çalışan Vatan Şaşmaz'a arkasından 3-4 el ateş ederek öldürdü. Daha sonra da silahı kafasına doğrultarak tetiği çekti ve intihar etti.

Silah sesini duyan otel personeli odanın kapısını kırarak içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı.

Odada Vatan Şaşmaz'ın cesedinin kapının bir metre yakınında bulduğu, Filiz Akel'in cesedinin ise yatakta olduğu belirtildi.

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipler sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerine çağrıldı. Ekiplerin cesetler üzerindeki incelemesi sürüyor.

Conrad Otel'de oteldeki olay iddiaya göre şöyle gelişti:
Sunucu Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker önceki akşam Conrad Otel'de bir arkadaşlarının doğum gününe katıldı. Doğum günü kutlaması sonrasında Filiz Aker, otelde kendisi için yer ayırttı.

Günü birlikte geçiren Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker arasında dün akşam saatlerinde kaldıkları odada henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Vatan Şaşmaz odadan çıkmak istedi. Bu sırada Filiz Aker bulundurma ruhsatlı tabancasıyla Vatan Şaşmaz'a arkasından ateş etti. Şaşmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Filiz Aker de aynı tabancayı başına ateşleyip intihar etti.