FB TW PIN NWS

West Ham United, Beşiktaş'la Gökhan Töre Transferi İçin Anlaştı

2016-05-29
West Ham United, Beşiktaş'la Gökhan Töre Transferi İçin Anlaştı
West Ham United, Beşiktaş'la Gökhan Töre Transferi İçin Anlaştı.

2015 yılında Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünden İngiltere takımlarından West Ham United'a giden Teknik direktör Slaven Bilic'in istemesi üzerine 28 Mayıs 2016 tarihinde West Ham United, Beşiktaş'la Gökhan Töre'nin transferi için 17 milyon Euro'ya anlaştı.

Beşiktaş’ın, West Ham United’ın listesinde bulunan Gökhan Töre’nin satışı için İngiliz kulübüyle anlaştı. Son imza için küçük pürüzler kaldı. 1 Haziran’da duyurulması beklenen yılın transferinden siyah beyazlıların, 17 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli alacağı öğrenildi.

Slaven Bilic bastırdı, West Ham, Gökhan Töre için 17 milyon Euro'ya (56 milyon TL) kadar çıktı ve anlaşma sağlandı...

Uzun süredir temasta olan İngilizlerle Beşiktaş yönetiminin şampiyonluğun kesinleşmesinin ardından bir final görüşmesi yaptığı ve 12 milyon Euro'luk teklife Kartal'ın 17 milyon Euro istekle karşılık verdiği biliniyordu.

Siyah-Beyazlılar'dan süre isteyen Bilic'in ekibi, olumlu bir geri dönüş yaptı ve taraflar el sıkıştı.


24 yaşındaki Gökhan Töre, 56 milyon TL'lik bonservis bedeliyle Türk futbol tarihinin en pahalı bonservisli yıldızı olacak. Ekonomik açıdan eli hayli güçlenecek Beşiktaş, İngilizler'den gelecek olan rakamın önemli bir bölümünü yeni yıldızların transferinde harcayacak.


Yönetimlerin anlaşması, her fırsatta Gökhan'ı ne kadar istediğini anlatan Slaven Bilic'i de, kötü Chelsea macerasından sonra, "Bir gün Ada'ya çok daha güçlü döneceğim" diyen yıldız oyuncuyu da çok mutlu etti. Gökhan'ın kısa zaman içinde İngiltere'ye giderek imza atacağı belirtildi.