FB TW PIN NWS

Hollywood’un En Çekici Yıldızları

2006-08-18
‘Instyle’ adlı ünlü moda dergisinin anketinde ünlüler dünyasının en çekici isimleri seçildi. Orlando Bloom, Nicole Kidman, Teri Hatcher ve Jake Gyllenhaal’ın da aralarında bulunduğu oyuncular, en çekici yıldızlar seçildi.

İnternet sitesi “entertainment tonight”, “Instyle” dergisinin Eylül sayısında yer alacak “Hollywood’un En Çekici İsimleri” adlı anketin sonuçlarını duyurdu. Buna göre, geçtiğimiz aylarda bebekleri Shiloh Nouvel ile mutluluğunu perçinleyen Brad Pitt ile Angelina Jolie “En Çekici Çift” seçildi.

“Umutsuz Ev kadınları-Desperate Housewives” dizisinde bahtsız vegüzel ev kadını Susan Mayer’i canlandıran 42 yaşındaki Teri Hatcher, 40 yaş üstü ve televizyon oyuncuları kategorilerinde en çekici isimler arasına girdi.

Eşcinsel Kovboy Da Listede

Oscar adayı “Brokeback Dağı-Brokeback Mountain” filminde eşcinsel bir kovboyu canlandıran Jake Gyllenhaal da listeye giren isimlerden oldu. 26 yaşındaki genç oyuncu, “Parlayan Erkek Yıldız” ve “En Çekici Genç Ünlüler” listesinde yer alırken, kız kardeşi oyuncu Maggie Gyllenhaal da listede ağabeyine eşlik etti.

“Parlayan Kadın Yıldızlar” kategorisinde ise, “The Notebook” filminin oyuncularından Rachel McAdams oy topladı.

Oscarlı ünlü yıldız Nicole Kidman, “Truva” ve “Karayip Korsanları” filmlerinin başarılı oyuncusu Orlando Bloom ile Faith Hill de “En Çekici Yıldızlar” listesine giren diğer isimler oldu.