FB TW PIN NWS

Donald Trump şimdi de golf turizmi için gelecek

2006-11-25
Kısa bir süre önce Donald Trump işbirliği ile New York’un ünlü residence’ı Trump Tower’ı İstanbul’da inşa edeceği açıklanan Yeşil İnşaat, yeni projeler için kolları sıvadı.

Donald Trump ile Türkiye’de yapacağı yatırımların tamamında ortak hareket etme kararını kapsayan anlaşmanın mimarı olan Yeşil İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Adi Chabli, “Trump’la uzun zamandır tanışıyoruz, birlikte golf oynamayı seviyoruz. İstanbul dışında bir de golf resort projemiz var, sahil bölgelerinde uygun arsa arıyoruz” diye konuştu.

Residence için ise ilk tercih olarak Zincirlikuyu’daki Karayolları 17. bölge müdürlüğü arazisinin düşünüldüğü belirtiliyor. Dünya çapında Melrose Place, Marbella gibi projelere imza atan Adi Chabli, İstanbul’da gerçekleştirilecek milyar dolarlık proje için arazi arayışlarını 1 yıl içinde tamamlayacaklarını söyledi. ’Trump’ standardını bu projelere taşıyacaklarını belirten Chadli, “3 yıl önce Türkiyeyi Trump’ın ABD dışı yatırım haritasına zaten dahil etmiştik. Potansiyel hâlâ çok büyük. Özellikle nüfusun yüzde 50’sinin 30 yaş altı olması cezbedici” dedi.