FB TW PIN NWS

Yıldırım şikâyet için Başbakan'a çıkacak

2006-11-15
F.Bahçe Başkanı, son gelişmeler üzerine Başbakan Tayyip Erdoğan’dan randevu istedi. Yıldırım “Tüm söylediklerim çıktı. Herşeyi Başbakan’a anlatacağım” dedi.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği’nin son tavrı ve kendilerine karşı düzenlenen operasyon üzerine küplere bindi.

Birliğin, kendilerini seçim kararı konusunda dışarıda bırakması üzerine çok öfkelenen Yıldırım’ın bu konuda Başbakan Tayyip Erdoğan’dan randevu talep ettiği ve yakın çevresine de “Bu konuda her söylediğim çıktı. Ne kadar haklı olduğum ortada. Çıkıp, bildiğim her şeyi Başbakan’a anlatacağım” dediği öğrenildi.

GÜNDEM DERBİ

Futbolun takım elbiseli kanadında bu gelişmeler yaşanırken, F.Bahçe sahada ise pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisine hazırlanıyor Derbi 11’ini henüz netleştiremeyen Zico, orta sahada, son haftalarda yedek bıraktığı Aurelio’yu oynatmayı planlıyor. Forvet bölgesinde ise sakatlığı geçmesine rağmen forma bekleyen Kezman ile gol atmaya alışan Deivid arasında da içten içe bir rekabet yaşanıyor. Brezilyalı hoca her ikisini de oynatma adına Deivid’i ortasahaya Kezman’ı da forvet hattına koyabilir. “Beşiktaş maçını sabırbızlıkla bekliyorum” diyen Tümer de forma bekleyen isimler arasında.